Låt folk fira

Det är en sak jag alltid har stört mig på.

Folk som klagar så fort det kommer nåt man ska fira.
Tex nu är det snart Alla hjärtans dag. Då börjar det direkt. "Det är bara för att affärerna ska sälja mer" eller "ska man bara visa kärlek en dag om året?"

Vem har sagt att det bara är denna dan man kan visa kärlek och sen ska det glömmas alla andra dagar? Som vanligt i detta Borderlinesamhälle vi lever i måste allt alltid va svart eller vit, det finns inget grått. Det ena måste alltid utesluta det andra.

Så fort det kommer nån speciell dag så ska man direkt sätta sig på tvären och vägra. Eller kanske ska använda allas favoritord istället - "bojkotta".

Så titta nu här era tramsmänniskor som inte kan glädjas.
Att man firar Alla härtans betyder inte att man ska skita i varandra och inte visa kärlek resten av året. Det betyder inte att affärerna vill att man ska göra av med en miljon. Men vill man köpa en present for a loved one är det ens rättighet utan att det ska komma en tråkmåns som tycker att det är viktigt att förstöra för andra.

Nej, man måste inte köpa nåt för att bevisa sin kärlek så skriv nu inte en massa kommentarer om det och dra det till sin spets, (borderline).

Fira Alla härtans dag, fira inte. Gör som ni vill. Men förstör inte för andra och förpesta dom med ert trams om bojkottning och annat som ingen vill höra.

Happy Valentines day!

Kärlek&Respekt


Kommentarer
Postat av: tobbs

det är imon det va? :)

2011-02-13 @ 00:56:35
URL: http://tobbs.se
Postat av: Ebba

Måste bara säga tack för att du skrev det här. Jag är så jävla trött på att folk klagar på varenda jävla grej som ska firas. Kan folk bara försöka ha lite kul istället för att klaga och tjura? Usch på tråkisar!

2011-02-13 @ 01:21:04
URL: http://kolmonoxid.blogg.se/
Postat av: Ebba

Sv: Okej. Tack! Nu har jag bestämt mig för vilka jag ska köpa :D Det blir de övre!

2011-02-13 @ 11:18:37
URL: http://kolmonoxid.blogg.se/
Postat av: tobbs

eller hur! :D

ja kanon ju ;)

2011-02-13 @ 11:55:22
URL: http://tobbs.se
Postat av: josefine

Helt rätt :)

2011-02-13 @ 16:59:47
URL: http://www.nattstad.se/jussie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0