Kheeeee

Ja hej.
Oj oj oj, vad det har hänt mycket. Men mer om det nån annan gång.
 
Denna helgen som var nu var såååå kul. Vi jobbade bara vikarier hela helgen så det var perfekt.
Sen när alla hade slutat jobba klockan 22 så skulle vi alla, alltså jag, Ayaah, Mariam, Gulcan och Felicia, åka till Helsingborgsfestivalen. Men när vi kom dit så hittade vi ingen parkering så vi åkte rundor istället fram och tillbaka. Vi hade musiken pumpande på högsta volym, rutorna nere och alla satt och dansade och sjöng högt så hela Hbg ekade. Alla, verkligen alla som var där stod och kollade på oss. Speciellt när vi stannade vid rödljusen vid Knutpunkten 100 gånger och satt och dansade som galningar och folket bara stod och glodde och skrattade och pekade och sånt.
 
Gulcan skämdes ihjäl så hon drog ner sitt hår framför ansiktet och gömde sig bakom Ayaahs säte så vi alla satt och skrattade åt henne. Och såklart när hon och Mariam sitter och bråkar och slåss i baksätet hela tiden hahahaha.
 
Vi satt och asgarvade hela tiden och hade två helt fantastiska kvällar i fredags och lördags. Det var längesen jag fick känna av att det var helg, så det var så skönt.
 
Det är så bra att jag och Ayaah har fått andra också att följa med på våra rundor, haha. Nästa gång blir det nog Malmö för det var ett tag sen. Tror dom har saknat oss där och snart kommer anmäla oss som försvunna.
 
Vi hörs iaf.
 
Kärlek&Respekt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0