Kul

Var precis inne och spydde, kul. Vet att ni ville veta det.

Har känt mig konstig några dagar, så är förmodligen på väg att bli sjuk. Får bara se till att hålla tyst om det imorgon på jobbet så dom inte tvingar mig att va hemma. Har inte råd till det. Tänker inte leva på existensminimum bara för jag råkar nysa en halv gång.

Det brukar försvinna om jag förtränger att jag börjar bli sjuk. Då går det oftast bort innan det har hunnit komma.
Så det får jag göra.

Kärlek&Respekt


Kommentarer
Postat av: Anonym

Smart att skriva det på sin blogg då, att du kräkt och inte berättar på jobb. Vem vet , kanske någon på jobb som läser?Sen är det väl rätt taskigt att ev smitta ner andra? Kanske sjuka och svaga

2012-03-29 @ 07:16:56
Postat av: Maria Ester <3

Anonym sv: Haha tror inte att dom jag jobbar med hade sagt så mycket iom att alla går runt och är sjuka mer eller mindre där nu. Sen läser ingen av dom min blogg heller. Delar inte med mig av nåt av mitt privatliv eftersom jag bara ser jobbet som jobb.

2012-03-29 @ 14:26:32
URL: http://marialatina.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är oansvarigt och gå runt o smitta andra!!

2012-03-29 @ 18:14:42
Postat av: Maria Ester <3

Hanna sv: Hahaha, det kan man ju säga till halva Sverige nu som börjar bli sjuka nu när våren kommer, men ändå måste va på jobbet för att dom inte har råd att va sjuka. Nu för tiden måste man tänka på hur mycket pengar man har råd att förlora när man blir sjuk, istället för att va hemma tills man mår bättre. Grattis alla som röstade fram alliansen.

2012-03-29 @ 21:12:43
URL: http://marialatina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0