Palla med er tjejer

Har sagt det innan, men det tål verkligen att upprepas!
 
Kan inte med ord beskriva så mycket jag stör mig och hatar när tjejer sitter och säger att alla killar är svin och bara ute efter en sak.
Inte för att jag fattar hur det är möjligt, men om ni nu har missat det så är alla människor individer. Tycker verkligen synd om killar som får stå ut med tjejers förutfattade meningar hela tiden.
 
Får höra det från tjejer dag ut och dag in på jobbet och pallar inte höra det mer. Därför jag aldrig har kommit överens med tjejer och kommer förmodligen aldrig göra heller.
 
Hur i all världen kan ni tjejer som säger så förvänta er att killar ska ta er på allvar?
Och det här med "Dom är bara ute efter en sak". NEJ, det är "dom" absolut inte. Där kommer det här med att alla är en individ in. Vissa killar är och vissa killar är inte. Precis som tjejer. Ja just det - som tjejer. Sluta måla er själva som änglar och offer under killars dåliga makt så ni har en ursäkt att kalla dom svin och dra alla över en kant.
 
Ni som klagar på killar, vad gör NI för fel? Har ni en endaste gång provat att vända blicken mot er själva och kolla?
Har ni lyssnat på en killes synvinkel av något nångång och vad han har för drömmar? Nej, hur skulle man kunna hinna göra det när man redan har made up ones mind om vad killen säger, tänker, tycker osv.
 
Och en sak till. Varenda kille man träffar behöver man inte planera att det blir nånting tillsammans med. En kille och tjej kan va endast vänner och inget annat.
Se killen som en människa så ska ni se att er självkänsla också blir bättre iom att den är i botten nu. En person med bra självkänsla trycker inte ner någon annan, och speciellt inte pga kön.
 
En stor eloge till killar som pallar med såna tjejers beteende. Mitt tips till er är - snälla lämna dom tjejerna, för er egen skull. Hade ni betett er så hade det blivit ett jävla liv och ni hade varit ÄNNU större svin. Alltså enligt deras tankesätt.
Det finns bra tjejer där ute som tänker lite längre än så och det är ni verkligen värda.
 
Kärlek&Respekt

Kommentarer
Postat av: Jenilita

Hahaha håller med dig såååååå mycket:-)

2013-07-07 @ 22:43:34
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Anonym

Klok och tänkvärd iakttagelse från en, antar jag, relativt ung tjej.

2013-07-31 @ 10:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0